Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Adresa
Jevrejska 12, Banja Luka , BiH
Telefon
215-992
Fax
(051)/215-992
Web
http://www.advokatska.com
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Novi originalni auto-dijelovi za razne marke i modele

Obratite pažnju i na ove subjekte

Preduzeće za proizvodnju građevinske armature i vođica za liftove
Lubricant products - Prodaja Lubco ulja i maziva. Generalno zastupništvo za Bosnu i Hercegovinu motornih ulja i maziva "LUBCO" - Lubricant products
Nalazi se u podnožju planine Romanije udaljen 5 km od Sokoca u selu Bjelosavljevići na magistralnom putu prema Rogatici. U svojoj ponudi sadrži domaća tradicionalna jela: jagnjeće pečenje s ražnja, teletinu ispod sača, puru (kačamak) s kiselim mlekom, kajmak, sir i ostala jela po narudžbini. Ovaj kraj je poznat i po proizvodnji rakije od divljih krušaka koja se nalazi u ponudi konobe.
PJ Farmaceutske djelatnosti
Preduzeće za građevinarstvo
PRODAJE SE KUĆA I RESTORAN u naselju Šepak kod Zvornika.Restoran je godinama poznat po izuzetno lijepom ambijentu, vrhunskoj ishrani i usluzi.Posjeduje ugodnu unutrašnjost i terasu sa uređenim detaljima, prostran parking i dva stana.
Popularna buregdžinica u Mostaru poznata po svježim i kvalitetnim proizvodima od tijesta,i uslužnom pečenju , te dostavljanju većih količina na adresu.
Popularna i izuzetno snabdjevena prodavnica auto dijelova, na Stupu u Sarajevu.Veliki broj originalnih dijelova:zglobova, kugli, krajnica,spona,ležajeva, za VW,OPEL,AUDI, RENO I PEUGEOT ...i ostale vrste vozila po najnižim cijenama.
Novootvoreni salon vjenčanica, koji je postao popularan po prikladnim cijenama i vrhunskom odabiru popularnijih vrsta vjenčanica - raznih kreatora. Iznajmljujemo po najpovoljnijim uslovima.
Proizvodnja PVC stolarije

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
Nova Oprema Banja Luka
Bistro KOD GIZDE Bosanska Krupa
IVA KOLAČI d.o.o. Mostar
AGENCIJA MAXIMUS Sarajevo
TRANSPORT 3-DIS d.o.o. Čapljina

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava