0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Parket i prateći materijal.
Veleprodaja, maloprodaja i ugradnja.
Renomirana firma za prodaju parketa i pratećeg materijala u Lukavici, koja posjeduje širok izbor i najkvalitetnije proizvode iz ove palete.
JIB
4400508840007
Adresa
Kasindolskog bataljona br. 6, Istočno Sarajevo , BiH
Telefon
057 318 ***; 516 ***
Fax
057 318 ***
Mobilni
065 516 ***
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

MALOPRODAJA

U našem izložbenom objektu,pokraj ulice koja vodi za Kasindol,možete probrati i nabaviti, sve vrste najkvalitetnijih:parketa, lajsni, ljepila i ostale prateće opreme-po najpovoljnijim cijenama.(bukva, jasen, trešnja, orah ...itd) Takođe, po dogovoru, vrši

VELEPRODAJA

Kao generalni distributer pouzdanog i popularnog proizvođača parketa DRVOPRODEX, posjedujemo niz pogodnosti za narudžbe većih količina i saradnje sa građevinskim i investitorskim organizacijama i preduzećima, te čak vršimo i izvoz za inostranstvo.

PARKET

Sa svojim brojnim stilovima i višestrukim privlačnim detaljima parket se može uskladiti sa bilo kojim dekorom. Ljepoti vašeg doma sigurno će doprinjeti parketi i podovi firme SINATA .

UGRADNJANaš pristup rada sa parketima temelji se na profesionalnom radu i pružanju kvalitete usluge pri postavljanju parketa i odabiru materijala za rad. Koristimo vrlo kvalitetne materijale, ljepila, lakove i najsavremenije mašine, za bržu i kvalitetniju obradu parketa i njegov savšen izgled.

EKOLOŠKI PROIZVOD

Već duži niz godina prisutnost drveta kao proizvoda koji nam priroda daruje čini smisao i način života. Tradicionalno je imati drvetom obložene pojedine dijelove u našem svakodnevnom prostoru u kojem boravimo i radimo.
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike
 
 

Najtraženiji poslovni subjekti u posljednjih 90 dana

Servisne informacije / korisni i traženi subjekti